BEZ BOŽIĆNOG GRADA U MAKARSKOJ – Za doček Nove koncert Petra Graše budu li dozvoljavale epidemiološke okolnosti

BEZ BOŽIĆNOG GRADA U MAKARSKOJ – Za doček Nove koncert Petra Graše budu li dozvoljavale epidemiološke okolnosti
Premda je Makarska među prvima, organizirala Božićni grad zbog pademije kooronavirusa ove godine ga neće biti!
Neće biti kućica, a niti klizališta! U vrijeme adventa grad će biti blagdanski urešen, a na platou Osejava ukoliko epidemiološka situacija dozvoli planiramo ipak u adventskom ozračju, uz poštivanje svih mjera organizirati neku zabavu za najmlađe poput, vlakića, tobogana i vrtuljka, bez ikakvih kućica. U tome bi najmlađi mogli guštati već od Sv. Nikole ako se ne pogorša epidemiološka situacija u gradu.
-Na Silvestrovo se planira koncert, naravno uz kontrolirane epidemiološke mjere. Naime, dogovaramo koncert s Petrom Grašom koji bi se upriličio također na platou ispred Osejave gdje je najveći prostor i gdje je najbolja lokacija za poštivanje epidemioloških mjera. Grad Makarska je donio takvu odluku imajući uvidu cjelokupnu epidemiološku sliku i mjere koje se poduzimaju za zaštitu od širenja epidemije.Realizacija planiranog ovisiti o epidemiološkoj situaciji zbog pandemije koronavirusa zbog čega su odgođeni brojni događaji diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj.
Za sada situacija u Makarskoj što se tiče broja zaraženih nije loša ali ide zima, epidemija nije stala i treba se pridržavati mjera kako bi maksimalno zaštitili građane – potvrdio nam je dogradonačelnik Dražen Nemčić, dogradonačelnik Grada Makarske i načelnik Stožera civilne zaštite.

J.Glučina /arhiva MP

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh