OTVOREN PEVEX NA NOVOJ ADRESI – Na atraktivnom prostoru od 5007 m2 u Vrgoračkom putu kupce dočekao širok izbor roba

OTVOREN PEVEX NA NOVOJ ADRESI – Na atraktivnom prostoru od 5007 m2 u Vrgoračkom putu kupce dočekao širok izbor roba
Pevex je u Makarskoj danas otvorio vrata na novoj adresi Vrgorački put 1, na mjestu gdje je nekada bio Velpro. Radno vrijeme je od 7.30 do 20.30 sati svaki radni dan.

Već od prvih jutarnjih minuta kupci, vjerni ovom trgovačkom lancu gdje uvijek mogu pronaći sve za građevinu ili opremanje kuće, uređenje interijera i exterijera pohrlili su vidjeti novitete. Na izlazu s puno riječi hvalili su novu lokaciju, prvenstveno zbog većeg parkirališta i većeg prostora trgovine gdje je sve razvidno.

I službeno najodgovorniji iz Uprave ovog trgovačkeog lanca otvorili su danas prodavnicu Pevex na novoj adresi. Izostala je svečanost zbog posebnih epidemioloških mjera, ali nije izostala briga i pažnja za kupce koje su dočekali s poklonima. Otvorenje prodajnog centra održano je sukladno propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Na novoj atraktivnoj adresi kupce je dočekao širok asortiman roba čak 50 000 artikala domaćih i stranih dobavljača izloženih na bitno većem prostoru, na 5007m2. Pevex sada radi na prostoru većem za 1000 m2 i s petero zaposlenih više te ih je sada ukupno 40 kupcima na raspolaganju u Makarskoj.

- Raduje me što smo preseljenjem na najbolju lokaciju osigurali bolje uvjete rada za naše vrijedne zaposlenike, a kupcima je još pristupačnija kupnja i odabir između bogate ponude proizvoda koje imamo u prodavnicama diljem Hrvatske pa tako i u Makarskoj – kazao je, predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević, koji je zajedno s najbližim suradnicima iz Uprave Pevexa pozdravio nazočne na otvaranju preseljene prodavnice u Makarskoj.

 

 

J.Glučina/IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh