S OSMIJEHOM U ŠKOLU Na koordinacijskim sastancima predstavljen novi roll up projekta

S OSMIJEHOM U ŠKOLU Na koordinacijskim sastancima predstavljen novi roll up projekta
U sklopu ESF projekta ,,S osmijehom u školu – Pomoćnici u nastavi makarskih školaraca” (Faza III) prošlog su tjedna održani koordinacijski sastanci u Osnovnoj školi Stjepana Ivičevića i Osnovnoj školi oca Petra Perice. Koordinacijski sastanci bili su prilika za promociju novog roll up bannera, ali i razgovor o izazovima s kojima se suočavaju pomoćnici u nastavi u novim uvjetima pandemije COVID-19.
- Većina prosvjetnih radnika preferira direktan rad s učenicima, ali ovo je skupina koja sigurno najmanje voli online nastavu: pomoćnici u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju. Direktan rad s učenicima s teškoćama je nezamjenjiv i u tome su suglasni svi dionici našeg europskog projekta “S osmijehom u školu” u obje makarske osnovne škole, rekla nam je voditeljica projekta Olivija Prodan Ravlić.

Podsjetimo, za 3. fazu projekta “S osmijehom u školi” koji se odnosi na razdoblje četverogodišnje razdoblje, osigurano je 2.355.000,00 kuna od kojih je 2 milijuna kuna bespovratnih sredstava, a 15 % financira nositelj projekta Grad Makarska. Projektni partneri su Osnovna škola Stjepana Ivičevića, Osnovna škola oca Petra Perice i Makarska razvojna agencija MARA.

www.makarska.hr

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh