BICIKLISTIČKI KLUB MAKARSKA – Redovna Skupština održat će se elektronski, a rok za očitovanje je do 31. prosinca

BICIKLISTIČKI KLUB MAKARSKA – Redovna Skupština održat će se elektronski, a rok za očitovanje je do 31. prosinca
Kako zbog aktualne situacije s proglašenom pandemijom nije dozvoljeno okupljanje, a obveza je održavanja Skupštine, poštujući dobre prakse drugih klubova i udruga, kao i preporuke Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog biciklističkog saveza i Zajednice športskih udruga grada Makarska, odlučili smo se na elektronsku sjednicu Skupštine, navedeno je u obrazloženju poziva članovima  Skupštine BK Makarska da se očituju o dnevnom redu do 31. prosinca, stoji u pozivu BK Makarska.
S obzirom na epidemiološke uvjete odnosno odluke i mjere zaštite Skupština  se može održati  samo elektronskim putem. Članovima je elektronski dostupan radni materijali. Materijali se mogu i u tiskanom izdanju pregledati kod predsjednika ili kod tajnika Kluba. Svi članovi su pozvani ako imaju neku primjedbu ili izmjenu/dopunu da je žurno pošalju jer je rok kratak.
U pozivu za redovnu Skupštinu Biciklističkog kluba Makarska koji potpisuje predsjednik Kluba Siniša Rudež na dnevnom redu elektronske Skupštine Biciklističkog kluba Makarska su; Izvješće 2020. o radu Biciklističkog kluba 2019. i Program rada Biciklističkog kluba Makarska za 2021. Svi članovi Skupštine zamoljeni su da se izjasne po svakoj točki dnevnoga reda najkasnikje do 31. prosinca. Povratne informacije zaprimit će dopredsjednik Nenad Okmažić i Nenad Židić, tajnik  BK Makarska.
J.G. /arhiva MP
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh