TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA MAKARSKE – Poziv iznajmljivačima koji su u mogućnosti ponuditi svoj smještaj ugroženim od potresa

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA MAKARSKE – Poziv iznajmljivačima koji su u mogućnosti ponuditi svoj smještaj ugroženim od potresa
Na veliku žalost, svjedoci smo strašnih posljedica, gubitka života, uništene imovine te narušenog mentalnog i fizičkog zdravlja i sigurnosti ljudi na području Sisačko – moslavačke županije uslijed razornih potresa koji su se dogodili 28. i 29. prosinca 2020. s epicentrom u Petrinji i Strašniku, mjestu nedaleko od Petrinje.
S obzirom na veliki broj upita iznajmljivača kako ponuditi svoju kuću ili apartman za ljude pogođene potresom. Turistička zajednica grada Makarske poziva iznajmljivače koji su u mogućnosti ponuditi svoj smještaj ugroženim od potresa u Petrinji i okolici da ispune podatke u google formi ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMgrS–ZEUeQz4We5USsv6-CtXAU0TEdwZ6Xrh_fFst6wosw/viewform ) ili se jave na e-mail kako bi iste uputili na daljnju koordinaciju nadležnim službama.
Potrebno je poslati sljedeće podatke:
• ime i prezime
• kontakt broj
• adresu smještaja
• kapacitet smještaja
Ujedno koristimo priliku, da nas sve skupa pozovemo na solidarnost i doprinos građanima Petrinje, Siska, Gline i okolice u ovim teškim trenucima, bilo osobnim donacijama nužnih potrepština ili uplatom novčane pomoći na posebni račun koju je u tu svrhu otvorila Vlada Republike Hrvatske. Vjerujemo u veliku srce sviju vas, spremnost i odvažnost za pomoć unesrećenima poručuju iz TZG Makarske.

M.P.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh