TERETANA NA GRADSKOM SPORTSKOM CENTRU MAKARSKA OTVORENA – Nove epidemiološke mjere donijele ograničenje u broju korisnika

TERETANA NA GRADSKOM SPORTSKOM CENTRU MAKARSKA OTVORENA – Nove epidemiološke mjere donijele ograničenje u broju korisnika
Popuštanje epidemioloških mjera omogućilo je otvaranje teretane na Gradskom sportskom centru Makarska.

-Veliko je zanimanje korisnika za treniranje u teretani. Budući da su na snazi epidemiološke mjere ništa nije prepušteno slučajnosti, od broja korisnika do pridržavanja sanitarnih uvjeta – ističe Joško Kosović, ravnatelj Gradskog sportskog centra Makarska.

Naime, u ovoj teretani koja ima površinu nešto veću od stotinu kvadrata po novim pravilima, a poštujući udaljenost, može trenirati deset korisnika. Teretane se nakon svakog treninga dezinficira, sprave i prostor, a zbog čega je obvezna i pauza. O svemu tome brine tim koji čini desetak zaposlenih.

-Pravo u korištenju teretane, s obzirom na kategoriji u kojoj se natječu, imaju makarski športski klubovi Galeb, ŽRK Makarska i Novo vrijeme Apfel. Potom se slaže lista korištenja teretane,  pojašnjava Kosović.

 

 

J. Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh