MLADI IGRAČI ZMAJA Gostovali u Metkoviću i Dugopolju

MLADI IGRAČI ZMAJA  Gostovali u Metkoviću i Dugopolju
U sklopu 18. kola 1. NL Središta Split mladi nogometaši Zmaja bili su gosti, mlađi pioniri i juniori gostovali su kod svojih vršnjaka u Metkoviću dok su pioniri i kadeti igrali u Dugopolju.

Mlađi pioniri bili su dva puta u vodstvu protuv Neretve, velikom borbenošću domaći su poravnali i tako su na kraju jedni i drugi osvojili po bod. Za Zmaj su pogotke postigli Juričić u 23. i Beidenegl u 51. minuti iz kaznenog udarca.I juniori su ostali neporaženu na igralištu Iza Vage, mada su obje momčadi imale po nekoliko prigoda, a mreže vratara Miloša i Husičića se nisu tresle. Pioniri i kadeti poraženi su od splitskog Adriatica koji domaće utakmice igra u Dugopolju. Pioniri nisu uspjeli postići ni počasni pogodal, a kod kadeta to je pošlo za rukom Lovri Čoviću.

Mlađi pioniri:

Neretva   –   Zmaj       2   :   2

Zmaj: Mladinov, Zec, Kujundžić, Gudelj, Beroš, Sušić, Beidenegl, Vidaković, Kelemović, Juričić, Prgomet (još su igrali; Filipović, Radić, Jukić, Turina).

Pioniri:

Adriatic   –   Zmaj       4   :   0

Zmaj: Buljubašić, I. Pavlinović, Šumelj, Ursić, Urlić, Jurjević, F. Pavlinović, Prgomet, Ribičić, Raos, Juričić (još su igrali: Kujundžić, Sušić, Gudelj, Alilović).

Kadeti:

Adriatic   –   Znaj        5   :   1

Zmaj: Husičić, Puljić, I. Čović, Biličić, Nikolić, S. Čović, L. Čović, barišić, Botica, Brečić, Erkapić (još su igrali: Marić, Vukojević).

Juniori:

Neretva   –   Zmaj       0   :   0

Zmaj:

Husičić, Tomaš, Mravičić, Antunović, Lelas, Šimović, Rašić, Gilić,Puharić, Rudelj, Lulić (još su igrali: Mihaljević, Topić, Jerčić, Nikolić, Vuletić).

Liga pionira drugih momčadi NS ŽSD:

Zmaj II   -   Solin II    2   :   0

Zmaj: Mladinov, Kozarić, Radomiljac, Aleč, Vela, Radić, Bilić, Jukić (1), Vranješ (1), Prgomet, Mileta (još su igrali: Gojak, Gazilj, Franković, Beidenegl, Alilović, Login).

Jakov Kovačević

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh