Prvi pir u Arbuna: Maja i Boris usidrili ljubav i feštali pod ribarskim svodom

Maja Bekrić i Boris Paunović na bračnu vjernost zarekli su se u društvu svojih kumova Isidore Medić i Đanija Montane, a potpisima na papiru svjedočila je matičarka Marica Bilić. Mladi supružnici Paunović zavjet ljubavi podijelili su sa obitelji i prijateljima, a feštalo se pod svodovima Arbuna. Zanimljivo je kako je to prvi put da je na omiljenom mjestu makarskih ribara proslavljen ulazak u bračnu luku, a mladoženja je unuk pok. Joze Paunovića Bugre, dugogodišnjeg člana Arbuna.

Dok su se Maja i Boris trudili da na fešti njihove ljubavi svima bude lijepo, u tome im je pomogao Vice Bušelić s omamljujućim mirisom i okusom pašticade, a za fantastičan glazbeni štimung zaslužan je dj Zoran Spajić.

Paunovići su svoje gnijezdo prije dvije godine savili u Prilepu, zavičaju Borisove majke Lenke. Tamo se uspješno bave proizvodnjom bio humusa dobivenog uz pomoć kalifornijske gliste i već su među većim proizvođačima u Makedoniji. Posao šire tako da će uz eko proizvod za koji im je osiguran dobar plasman na tržištu, zasaditi plantažu lješnjaka, a planova je još puno. U ljubavi i slozi, u dalekoj Pelagoniji, sigurno će im slike i lijepe želje iz Arbuna biti veliki podstrek u životnim i poslovnim izazovima.

Piše Jasna Morović     Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh