KRENUO ZMAJ – Novom treneru Viku Laliću na prozivku došlo 18 igrača

KRENUO ZMAJ – Novom treneru Viku Laliću na prozivku došlo 18 igrača
Sa pripremama za iduću sezonu jučer su krenuli nogometaši makarskog trećeligaša Zmaja.

Na prvoj prozivci i treningu novom treneru „crvenih“ Viku Laliću bili su vratari Ivan Brkulj i Stipe Jurić te igrači Danijel i Damir Rašić, Darko Tomaš, Josip Gojak, Matej Lozina, Mario Božić, Ivan Šalinović, Miro Kovačić, Vinko Pear, Toni Kirevski, Stipe Serdarević, Teo Mravičić, Antonio Rudelj i Ivan Mihalj. Luka Miletić (Široki Brijeg) i Duje Lozić (Solin) pokušat će se nametnuti treneru Laliću, a Leo Novak i Ante Brnić zbog ozljeda nisu započeli s treninzima. Od prošlosezonskih igrača nije bilo Omerovića, Bauka, Ljubičića i Radića, a o njihovom daljnjem statusu uprava kluba još nije donijela konačnu odluku.

Izvjesno je da će za borbu u vrh 3. HNL-Jug trebati pojačanja, no prijelazni rok tek je započeo i do njegova kraja moguće je dovesti nekoliko igrače sa kojima se može napasti jedinstvena 3. HNL. Kako kaže trener Lalić prvi dio priprema će proteći u podizanju fizičke pripremljenosti igrača, a nakon toga slijedi uigravanje i odigravanje prijateljskih utakmica.

Zmaj je ranije započeo sa pripremama za novu sezonu, a jedan od razloga je i to što početkom kolovoza igra četvrtfinalnu utakmicu kupa NS ŽSD.

J. K./IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh