ORGANIZATORI POTVRDILI – Ulaz na predstavu ”Predsjednici & CA” i koncert Crvene jabuke samo uz COVID potvrdu ili antigensko testiranje

ORGANIZATORI POTVRDILI – Ulaz na predstavu ”Predsjednici & CA” i koncert Crvene jabuke samo uz COVID potvrdu ili antigensko testiranje
Music time d.o.o. , organizatori predstave ,,Predsjednici & CA” i koncerta Crvene Jabuke, danas su izdali priopćenje vezano za prisustvovanje predstavni i koncertu koje će biti moguće jedino uz COVID potvrdu ili antigensko testiranje.

- Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvijete kako bi se predstava mogla održati.

Ulazak na predstavu biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili ANTIGENSKOG TESTIRANJA.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo 26. 7. na koncertu Crvene jabuke u Ljetnom kinu s početkom u 21 sat!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili, stoji u priopćenju organizatora.

www.makarska.hr

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh