IZLOŽBA TWEETOVA HGSS-A U GALERIJI GOJAK DO 1. KOLOVOZA – ‘Uže čine niti, tako smo i mi najjači kada smo zajedno’

IZLOŽBA TWEETOVA HGSS-A U GALERIJI GOJAK DO 1. KOLOVOZA – ‘Uže čine niti, tako smo i mi najjači kada smo zajedno’
Zanimljiva izložba tweetova ‘Trending #HGSS70′ kruna je događanja kojima je obilježena 70 godina postojanja HGSS-a i deset tisuća spašenih života, a može se pogledati u Galeriji Gojak do 1. kolovoza.

Na otvaranju izložbe, koja je na put krenula 2019., čini tridesetak šaljivih poruka te užad, odijela i druga oprema HGSS-a, nazočne je pozdravio Josip Karamatić, ravnatelj Galerije Gojak, postav je otvorenim proglasio Ante Kukavica, pročelnik HGSS-a Stanica Makarska, a nazočan je bio gradonačelnik Zoran Paunović. Desna ruka u organizciji izložbe je Dora Puharić.

- Izložba je došla doma, jer od tridesetak kreativnih poruka čak šest ih je iz makarske Stanice. Tweetovi su naša druga strana kada nismo u akciji spašavanja. Tada smo duhoviti i na neki način pišući šaljive poruke rješavamo se stresa ali i upozoravamo na opasnost. Ujedno, posljednjih nekoliko godina od kada su krenuli tweetovi, oni su postali i način prevencije, istaknuo je Jadran Kapović, pročelnik HGSS-ove Komisije za informiranje i analitiku.

U HGSS- u su ponosni jer su zbog svojeg inovativnog pristupa komunikaciji, u 2017. HGSS dobili nagradu „Komunikator godine“ Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

-Uže je naš zaštitni znak, a njega čini puno niti. Tako smo i mi u HGSS-u najjači kada zajedno pomažemo, poručio je Kapović.

 

 

Jasna Morović/Ivor

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh