Akcija Marko te treba pred ‘velikim finalom’: Uoči sutrašnjeg spetakla, na rivi danas kuhali Vice Bušelić i moto klub Sveti Jure

Uoči sutrašnjeg vrhunca akcije Marko te treba, gdje će na Gradskom sportskom centru nastupiti preko 20 izvođača, makarske udruge, škole i jednostavno svi građani dobre volje nastavili su i danas zagrijavati atmosferu na Trgu 156. brigade gdje su se ponovo kuhali marendini, prodavali kolači, suveniri, te majice i karte za koncert na stadionu GSC. Danas su tako Makaranima kuhali Vice Bušelić, koji je pripremio juhu od pivca, te moto klub Sv. Jure pripremajući porcije fažola, dok su žene iz udruge Katarina Zrinska pripremile kolače, a učenici osnovnih škola na štandu prodavali suvenire i ulaznice za nedjeljni koncert. Atmosferu je uveličao i nastup zbora HKD Napredak iz Makarske. – Drago mi vidjeti i znati da sve dobro ide i mi sada samo možemo iščekivati sutrašnji ‘grande finale’ čitave akcije. Nadamo se lijepom vremenu i dakako, krcatom stadionu, kazala je Zorica Andrijašević.

Piše i snimio: Ozren Franić

U akciju se radijskim jinglom uključio i Luka Modrić

Evo interesantan detalj u priči oko medijskog praćenja ove akcije – u podršku Marku Gliboti  uključio se i ponajbolji hrvatski nogometaš, član Real Madrida Luka Modrić koji je, nakon što su istu zadaću obavili izvođači na sutrašnjem koncertu, snimio radijski jingl koji se vrti na Radio Dalmaciji.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh