NOVO VRIJEME APFEL – Ante Sokol i Nikola Pašalić otišli, Marin Musinov došao

NOVO VRIJEME APFEL – Ante Sokol i Nikola Pašalić otišli, Marin Musinov došao
Ante Sokol i Nikola Pašalić nisu više igrači makarskog Novog vremena Apfela, a nakon igora Osredkara i Duje Bajrušovića ni oni u nastupajućoj sezoni neće igrati za prošlosezonske doprvake Hrvatske.

Ante Sokol je bio igrač Novog vremena Apfela pune četiri sezone, a bio je dio momčadi koja je ostvarila najveći uspjeh u povijesti kluba – dva uzastopna naslova futsal prvaka Hrvatske. Također je igrao na završnici UEFA Futsal Champions League u Lisabonu i Tyumenu. Sokol je bio veliki nogometni talent, u nogometu je igrao za matični Zmaj, Split i Neretvu te je igrao i u Europskoj ligi, a zašto nije više postigao u nogometu i futsalu ostaje nepoznato. Nikola Pašalić dvije je sezone bio član makarskog kluba, a igrao je i na dva finala državnog prvenstva. Ozljede su ga spriječile da ostavi dublji trag u futsalu i Novom vremenu Apfelu. Pašalić je također igrao nogomet u tučepskom Jadranu iz kojeg je i pristupio makarskom klubu.

Marin Musinov se nakon što je prošlog ljeta prešao u drugoligaš Split vratio u momčad Tea Strunje. Musinov je kao i Sokol osvojio dvije titule sa Makaranima, polivalentni je igrač i sigurno će predstavljati pojačanje za momčad Novog vremena Apfela.

J. Kovačević/Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh