KOMEDIJA KOJA ODUŠEVLJAVA PUBLIKU – ’4 POZE, sretan svršetak’ stiže u Makarsku 28. rujna

KOMEDIJA KOJA ODUŠEVLJAVA PUBLIKU – ’4 POZE, sretan svršetak’ stiže u Makarsku 28. rujna
Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić 28. rujna pred makarskom publikom izvest će komediju  ’4 POZE, sretan svršrtak’ koja je premijerno izvedena ovo ljeto na ‘Teatru uz more’ u Splitu i odmah je osvojila srca gledatelja.

Već prva izvedba bila je dovoljna da se pronese glas o predstavi koja se mora pogledati te se otada ne prestaju nizati rasprodana gledališta. Nema sumnje da će i ova zakazana u Ljetnom kinu Makarska oduševiti posjetitelje.

Strastvena, iskrena i seksi komedija,  koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju uistinu je obilježila ljetnu kazališnu sezonu, a na turneju se tek spremaju.

Borko Perić: – Iskreno vjerujem kako će svi posjetitelji koji dođu pogledati našu komediju “4 POZE, sretan svršetak” izvrsno se zabaviti jer se i mi sami na pozornici zabavljamo i često smijemo jedni drugima. Predstava teče vrlo brzo, scene se izmjenjuju a svaka obiluje humorom i životnim pričama. Publika, a i mi sami lako se pronađemo u njima i zaista nam je užitak igrati “4 POZE” što vjerujem i publika osjeća. Pozivamo sve ljubitelje dobre komedije da nam se pridruže 28. rujna u 20 sati u Ljetnom kinu Makarska, a mi obećavamo da ih nećemo razočarati.

 

 

J.M.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh