Udruga Sunce dobila donaciju Lidla u Makarskoj na prijedlog Mile Vekić i Ivana Šnalcera

Predstavnici trgovačkog lanaca Lidl, u okviru donacijskog programa „Više za zajednicu“  u kojem Lidl do konca godine donira pola milijuna kuna neprofitnim organizacijama i udrugama diljem Hrvatske, danas su posjetili Udrugu Sunce u Makarskoj. Naime, Udruga Sunce je dobila donaciju Lidla vrijednu pet tisuća kuna zahvaljujući zaposlenicima ovog trgovačkog lanca u Makarskoj.

Inicijativom zaposlenika Lidla koji predlažu potencijalne primatelje donacija iz okruženja u kojem rade, u Lidlu u Makarskoj su to Mila Vekić i Ivan Šnalcer, donacija potrepština u vrijednosti od pet tisuća kn pripala je Udruzi Sunce. Njima i njihovom kolegi predstavniku Lidla Dariu Krišti zahvalila je u ime roditelja, djece i zaposlenika Olivia Prodan Ravlić, predsjednica Udruge Sunce. Uručila im je zahvalnice i prigodan dar djece Sunca.

-Već sama obavijest Mile Vekić da je za donaciju predložila Sunce ugodno nas je iznenadila, jer je to nama krasan poklon i potvrda da ljudi koji žive u našem okruženju, koje susrećemo, a koje i ne poznamo, misle na nas i podržavaju naš rad. To nam je najbolji poklon, a dobivene namirnice će svakako olakšati svakodnevnicu, kazala je Olivia Prodan Ravlić, zahvalivši zaposlenicima Lidla na donaciji .

 

 

 

 

Piše J.Glučina  Foto  IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh