U LJETNOM KINU MAKARSKA 28. RUJNA – Najbolja komedija ove sezone „4 POZE, sretan svršetak“

U LJETNOM KINU MAKARSKA 28. RUJNA – Najbolja komedija ove sezone „4 POZE, sretan svršetak“
Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić – glumačka su ekipa koja oduševljava gledatelje. Komedija “4 POZE, sretan svršetak” najveći je kazališni hit ovog ljeta na “Teatru uz more” u Splitu. Već prva izvedba bila je dovoljna da se pronese glas o predstavi koja se mora pogledati te ova vesela glumačka ekipa otada ne prestaje nizati rasprodana gledališta. Samo u Splitu, na Teatru uz more, predstava je rasprodana čak pet puta u posljednja tri mjeseca, a u utorak 28. rujna prvi put gostuje u Makarskoj u Ljetnom kinu u 20 sati.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić poznata su glumačka imena koja će oduševiti baš svaku publiku pred koju stanu. Strastvena, surova, iskrena i seksi komedija, koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju uistinu je obilježila ljetnu kazališnu sezonu a na turneju se tek spremaju.

- Prošlo je dosta vremena otkada sam imala priliku zaigrati u Makarskoj i jako se radujem ovoj izvedbi u Ljetnom kinu Makarska. Znam da moje mišljenje dijele i moji kolege te svi jedva čekamo utorak da razveselimo i nasmijemo makarsku publiku – rekla je glumica Katarina Baban.

- Svi smo pomalo pukli nakon ove pandemije pa je i ova komedija pomalo puknuta. U stvari, ne pomalo, nego skroz. Kakva luda vremena, takva luda predstava. „4 poze, sretan svršetak“ donosi priče o muško-ženskim odnosima na totalno pomaknut način, s hrpom likova zbog kojih će publika plakati od smijeha i čije će se riječi prepričavati i nakon odgledane komedije. Ovo je komedija koja će pokazati koliko ljubav daleko može ići, i je li uvijek toga vrijedna. Svi smo već prolupali zbog pandemije, prolupajmo sad zajedno uz salve smijeha 28.9. u Ljetnom kinu Makarska – poručio je autor Igor Weidlich.

- Od prve izvedbe oduševljeni smo prijmom predstave kod publike, posebice u Splitu, ali i u svim drugim gradovima gdje smo imali priliku igrati. Sljedeći tjedan obilježit će nam gostovanja u Dalmaciji. Jedva čekamo zaigrati u utorak u Makarskoj, a ovim putem pozivamo naravno i sve drage ljude iz Baške vode, Podgore, Tučepi i svih okolnih mjesta da nam se pridruže na ovim izvedbama, da započnu svoj radni tjedan nasmijani i da iskoristimo zajedno posljednje dane ljeta za dobar provod – kaže producent Tadija Kolovrat.

 

www.makarska.hr

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh