CRO RACE 2021. – Posebna regulacija prometa 29. i 30. rujna za vrijeme biciklističke utrke

CRO RACE 2021. – Posebna regulacija prometa 29. i 30. rujna za vrijeme biciklističke utrke
U razdoblju od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine u Hrvatskoj će se održati 6. izdanje Međunarodne biciklističke utrke CRO Race 2021. čija treća etapa starta 30. rujna u Primoštenu, a završava u Makarskoj.

Obavještavamo građane da se dan uoči utrke u srijedu 29. rujna i na sam dan održavanja utrke u četvrtak 30. rujna, u cilju sigurnosti sudionika utrke i građana, uvodi poseban režim prometa u gradu Makarskoj.

Dana 29. rujna 2021.(SRIJEDA) od 21 sat promet će biti obustavljen ulicama: Obala kralja Tomislava(riva) od križanja s Ulicom Stjepana Radića (trajekt), Marineta, Franjevački put, a zatvoreno će biti i parkiralište ,,Rupa”.

Za potrebe postavljanja infrastrukture za manifestaciju najkasnije do 30. rujna 2021. (ČETVRTAK) u 8 sati ujutro moraju biti slobodna sva parkirališna mjesta u ulicama: Ulica kralja Zvonimira, Obala kralja Tomislava, Marineta, Franjevački put, te gradska parkirališta ,,Rupa” i ,,Osejava”.  Automobile koji ne budu uklonjeni na vrijeme premjestit će specijalno vozilo o trošku vlasnika.

Dana 30. rujna 2021.(ČETVRTAK) od 6 sati promet se obustavlja ulicama: Ulica kralja Zvonimira(od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV.  kod supermarketa Tommy), Obala kralja Tomislava, Marineta, Ulica Franjevački put. Na dan utrke bit će obustavljen promet i u svim sporednim ulicama koje imaju izlaz na ulice  koje čine trasu utrke (Ulica kralja Zvonimira, Obala kralja Tomislava, Marineta, Franjevački put). Poseban režim prometa trajat će sve do završetka utrke i odlaska svih sudionika i pomoćnog osoblja.

Ovim putem molimo sve privatne iznajmljivače da o posebnoj regulaciji prometa na području grada izvijeste svoje goste bilo da u vrijeme posebne regulacije prometa imaju ,,check in” ili koriste parkirališno mjesto koje u četvrtak zbog održavanja utrke mora ostati prazno.

Vozila koje vlasnici ne budu uklonili sukladno objavljenim rokovima, pa će iste ukloniti specijalno vozilo, moći preuzeti na parkiralištu kraj Gradske sportske dvorane Makarska, u Ulici Europske zajednice.

Napominjemo da će 6. izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race, čija se treća etapa vozi kroz Makarsku, imati priliku vidjeti gledatelji u 190 zemlja pa stoga ne čudi što utrku CRO Race nazivaju najljepšom razglednicom Hrvatske. Stoga sve građane pozivamo na razumijevanje i strpljenje u prometu te da nam se u četvrtak 30. rujna pridruže na gradskoj rivi na dočeku svjetske biciklističke elite.

 

M.P.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh