MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR SPOMEN ‘KATE ERCEG’ POD POKROVITELJSTVOM GRADA – OK Triglav pobjednik, čestitke organizatoru OK Makarska

MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR SPOMEN ‘KATE ERCEG’ POD POKROVITELJSTVOM GRADA – OK Triglav pobjednik, čestitke organizatoru OK Makarska
Odbojkaški klub Makarska organizator je 18. po redu Memorijalnog odbojkaškog turnira Kate Erceg koji se igra u spomen na njihovu tragično preminulu igračicu. Sve utakmice odigrane su u dvorani makarskog Gradskog sportskog centra, a nastupilo je pet ekipa iz Hrvatske i Slovenije. Pored domaće OK Makarske još su sudjelovali odbojkaški klubovi Sinj, Trogir, Triglav (Kranj) i Tabor (Ljubljana), a ekipe su igrali po liga sustavu. Kao i prethodni, tako je i ovaj memorijal protekao u dobroj odbojci, bez primjedbi i bilo kakvih teškoća tako da su organizatori od svih sudionika primili čestitke. Naslov najbolje ekipe na memorijalu pripao je odbojkašicama Triglava iz Kranja koje su osvojile pobjednički pehar i zlatnu medalju, dok su srebrene medalje i pehar osvojile igračice Sinja. Trogirskim odbojkašicama pripale su brončane medalje i pehar, dok su četvrto i peto mjesto osvojile igračice Makarske i Tabora iz Ljubljane.

Stručni žiri je za najbolju igračicu turnira izabrao Evu Paulić (Triglav), za najbolju tehničarku Tamaru Kojić (Sinj), a Kristinu Rakovac (Triglav) za najboljeg libera.

Zamjenica gradonačelnika makarske Antonia Radić Brkan uručila je zlatne medalje i pobjednički pehar pobjedničkoj ekipi turnira Triglavu, nagrade za drugoplasirani Sinj dodijelila je Tina Međurečan, član makarskog Gradskog vijeća, a ostale nagrade Marija Skender i Nikša Visković.

Pokrovitelj ovog trodnevnog osamnaestog po redu memorijalnog turnira Kate Erceg bio je Grad Makarska.

Za OK Makarsku su nastupile: Vujčić, Bušelić, Jović, Čović, Bokšić, Vitlić, Protrka, Zubac, Mrčela, Župan, Tomas.

 

Jakov Kovačević /Željko Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh