NA 20. MLADOM GALEBU OD 1. DO 3. LISTOPADA NASTUPAJU JUG , MLADOST, PRIMORJE, TRIGLAV… – – Svečano otvaranje u petak na bazenu GSC Makarska

NA 20. MLADOM GALEBU OD 1. DO 3. LISTOPADA NASTUPAJU JUG , MLADOST, PRIMORJE, TRIGLAV… –  – Svečano otvaranje u petak na bazenu GSC Makarska
Vaterpolo klub Galeb MR već tradicionalno organizira Međunarodni turnir „Mladi Galeb“, a koji će se odigrati na bazenu Gradskog sportskog centra Makarska. Ovo je već jubilarni, dvadeseti, a održat će se od 1. do 3. listopada. Sudjelovat će najkvalitetniji klubovi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Pored domaćeg kluba još će nastupiti Jug AO, Mladost, Jadran, Primorje EB, Mornar, KPK iz Hrvatske, Triglav (Slovenija) te Partizan i Šabac (Srbija), a po imenima klubova vidljivo je da su to najkvalitetniji klubovi iz ovog djela Europe. Utakmice će se igrati po FINA propozicijama, na bazenu dimenzija 25 x 17metara sa loptom br. 4 – women. Na utakmicama klubovi mogu prijaviti najviše 15 igrača rođenih 2008. godine i mlađih. Vrijeme trajanja utakmica je 4 x 7 minuta sa po 2 minute odmora između svake četvrtine.

S obzirom na epidemiološku situaciju i mjere Stožera civilne zaštite RH koje su na snazi, radi dezinfekcije prostorija koje koriste igrači na puto do bazena (svlačionice, vodeni put, tuševi), obavezno je napraviti pauzu u trajanju od sat vremena nakon svako odigrane dvije utakmice, čemu se mora prilagodit raspored odigravanja utakmica.

Za trenere i igrače koji nastupaju na utakmicama neće biti potrebne COVID potvrde, a za ulazak na tribine će iste biti potrebne svim osim djeci sudionicima turnira.

Svečano otvaranje „Mladog Galeba“ bit će u petak, 1. listopada u 16.30 sati, a iz svih klubova na defileu bi se trebalo naći 4 do 5 igrača. Prvi dio turnira igrat će se po grupama i bod sustavu, a završni po kup sistemu.

GRUOA A:

Jug AO, Jadran, Galeb MR

Grupa B:

Partizan, Primorje, Triglav

GRUPA C:

Mornar BS, Mladost, KPK

Grupa D:

Medveščak, Šabac

Prvu utakmicu na turniru odigrat će Medveščak i Šabac s početkom u 17 sati.

J. K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh