IZBORI U HDZ MAKARSKA – Jure Brkan ponovno predsjednik

IZBORI U HDZ MAKARSKA  – Jure Brkan ponovno predsjednik
U nedjelju su u Makarskoj kao i na području cijele Hrvatske održani unutarstranački izbori u HDZ-u. Na čelo makarskog HDZ -a izabran je stari novi predsjednik Jure Brkan koji je na ovim izborima bio i jedini kandidat za tu funkciju.

Joško Kosović, Martina Mustapić Glibota i Neven Vranješ izabrani su za nove potpredsjednike GO HDZ Makarska. Za predsjednika županijskog HDZ-a izabran je ponovno Ante Sanader, a za potpredsjednike;  Blaženko Boban, Marko Ožić- Bebek, Dinko Bošnjak i Božo Ćubić. potpredsjednike.

Sanja Bašković izabrana za predsjednicu ZŽ  “Katarina Zrinski” 

Sanja Bašković izabrana je za novu predsjednicu Zajednice žena “Katarina Zrinski” Makarska.

Gradski odbor makarskog HDZ birat će se najvjerojatnije šestog listopada doznajemo od tajnika stranke Mira Mucića. Podsjetimo izabrani su prethodno i temeljni ogranaci i to: Centar – za predsjednika je izabran Siniša Mračević, Plaža- Sinokoša Marin Raos, Bidol – Vrpolje Željko Kordić, Temeljni ogranak Bili Brig – Batinići – Gorinka za predsjednika je izabran Mateo Kajan, Dugiš – Mario Vranješ i Temeljni ogranak Zelenka – Ratac – V. Brdo za predsjednika je izabran Zvonimir Biočić. ” Izabrani su  također i dopredsjednici i izvršni odbori temeljnih ogranaka”, dodao je Mucić.

 

J.Glučina/arhivaMP

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh