Mali nogomet: Gospari porazili Makarane

Mali nogomet

1. JML – jug   2. kolo

 

Novo Vrijeme Apfel – Square   1: 2 (0:1)

 

Makarska, dvorana na GSC. Gledatelja: 600.

Suci: Josip Dujmić i Sandi Soldatić(oba Rijeka).

Strijelci: 0:1 Kurbelašvili(19), 0:2 Šimunović(36), 1:2 Vuković(6m).

NOVO VRIJEME: Bašković(6), Vuković(6), Miočević(6), Vrcan(5,5), Buljan-, Pavičić(5,5), Jelavić(6), Zor(6), Radmilo(5,5), Agić-, Vranješ(6), Tomaš-, Perković-. Trener: Ivica Osibov.

SQUARE: Primić(7,5), Saulan-, Kurbelašvili(7), Micevski(7), Cvijetković(6), Rezo(6,5), Rangatov(6), Vodopić-, Đuraš-, Hasanović(7), Daničić(6), Biočić-, Turk-, Šimunović(7).

Trener: Ivica Gvozden.

Najbolji igrač: Zoran Primić(Square).

 

Posve neočekivano malonogometaši Novog Vremena pretrpjeli su i drugi poraz za redom na startu sezone. Oslabljeno Novo Vrijeme(bez Kazazića, Babića, Stankovića i Bajruševića) se nije najbolje snašlo i  gosti iz Dubrovnika na kraju su zasluženo slavili. Iako gledatelji nisu vidjeli puno pogodaka, prilika nije nedostajalo. U 4. minuti Zor pogađa gredu gostiju, nekoliko minuta iza toga iskazao se vratar Bašković kada sjajno brani udarac Hasanoviću. U 14. minuti Miočevićev udarac odbija Primić, a u nastavku akcije Zor opet pogađa gredu „gospara“. Pred odlazak na odmor Kurbelašvili se dobro snašao pred vratima domaćih i pospremio loptu iza leđa Baškovića. U nastavku utakmice igralo se borbeno, a nadmoć u igri bila je na strani gostiju. Micevski i Šimunović bili su blizu povećanje vodstva, a s druge strane Jelavić i Zor su imali šanse za izjednačenje. Kada je u 36. minuti Šimunović povećao prednost Dubrovčana, bilo je vidljivo da domaći nemaju snage za preokret. Tek je u zadnjim sekundama utakmice Mate Vuković postigao pogodak iz kaznenog udarca i postavio konačni rezultat utakmice.

Piše   Jakov Kovačević     Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh