Darovi od srca: Makarski Kozmo rođendansko slavlje podijelio sa Suncem

U Udruzi osoba s invaliditetom Sunce raduju se svakom gostu. Danas su im na vrata pokucale predstavnice makarske poslovnice Kozma, i donijele pune ruke raznovrsnih darova, od uređaja tablet do higijenskih potrepština i prostirki za pod, sveukupne vrijednosti pet tisuća kuna.

-Ovih dana Poslovnica Kozma u Makarskoj proslavila je svoj osmi rođendan. Htjeli smo napraviti nešto lijepo i humano, i odluka je pala da posjetimo naše najdraže -Udrugu Sunce, i poklonimo im ono što je najpotrebnije. Od srca nam je drago da ih je to sve razveselilo, nadamo se da će se naše prijateljstvo nastaviti, kazala je Kristina Anđelić, voditeljica makarskog Kozma, kojoj su osmišljavanju donacije pomogle djelatnice Matea Roso, Sandra Škrabić, Tanja Vladić i Luce Buljan.

U ime Sunca zahvalila se Matilda Rakić, predsjednica Skupštine Sunca, a lijepe riječi bile su popraćene Zahvalnicom i slikom koju su osmislila djeca Sunca, a krasit će zidove Kozma. Kazala je kako se tabletu svi raduju, posebno Ivana Jelaš koja održava facebook stranicu Udruge Sunce. Romana Tarčuki, inače voditeljica projekata u Suncu, sretna jer će tijekom radionica ‘Sunčana zima’, zahvaljujući novim prostirkama, djeci i mladima sada biti puno ugodnije provoditi tjelesne aktivnosti.

 Piše Jasna Morović    Foto IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh