Slavlje 24. listopada cijeli dan, od Sajma mogućnosti, svečane sjednice GV-a, izložbi, do koncerta klape Makarska: Sretan Dan grada Makarske svim građanima!

Bogatim programom Makarska slavi Dan grada 24. listopada. 

Proslava na sam Dana grada Makarske 24. listopada, podsjetimo, počinje već u jutarnjim satima i to u 9.30 polaganjem cvijeća i  paljenjem svijeća pred Središnjim križem na Gradskom groblju, a nastavlja se promenadom Gradske glazbe  Makarska na gradskoj rivi. U 11 sati u hotelu Park uje svečana sjednica Gradskog vijeća gdje će se upriličiti i domjenak. U  katedralnoj crkvi Sv.Marka u 19 sati  je misa za Grad.

Istodobno ujutro  u devet sati u dvorištu DVD Makarska bit će prezentacija vatrogasnih vozila i opreme, u 10 sati na Trgu 156. brigade HV-a je Sajam mogućnosti, a na Kačićevu trgu i u  Kalalargi u 11 sati je otvaranje izložbe Fotokluba Osejava.

U Gradskoj  galeriji  Antuna Gojaka u 18 sati je otvaranje  izložbe donacija Gradskoj knjižnici Makarska „…i određujem da sve moje  knjige  ostaju javnoj knjižnici u Makarskoj…“, a u 20 sati u hotelu Biokovo je koncert klape Makarska povodom 45 godina djelovanja. Iznimno brojna događanja danas i događanja koja su prethodila i ona najavljena nakon 24. listopada potvrda su uistinu bogata ovogodišnjeg  programa  proslave Dana grada Makarske.

J.Glučina    

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh