Čovjek ključ uspijeha u turizmu: Mirjani Korljan direktorici TZO Gradac pripalo priznanje najboljeg turističkog djelatnika

 Na svečanoj dodjeli turističkih nagrada 2013.,održane 25. listopada u Zadru, jedino priznanje na Makarsko primorje  dodijeljeno je Mirjani Korljan, direktorici Turističke zajednice Općine Gradac. Mirjana Korljan, koja je na čelu TZ-e Općine Gradac već osamnaest godina, dobila je priznanje djelatnika godine u kategoriji najbolji turistički djelatnik u sustavu Turističkih zajednica. Ima li se u vidu da je u Hrvatskoj više od tri stotine turističkih zajednica i da se samo jednom djelatniku TZ-e dodjeljuje ovo priznanje ponos Mirjane Korljan je tim veći.

Skromno i pregalački kao što radi svih ovih osamnaest godina na unapređenju  svih mjesta Općine Gradac i sada kao dobitnica ovog najvišeg priznanja u sklopu projekta  HTZ-e čovjek ključ uspjeha u turizmu, ističe kako je  nagrada veliki poticaj za buduće projekte.

Ove je godine na području TZ Općine Gradac koja  obuhvaća četiri mjesta: Brist, Podaca, Zaostrog i Gradac  (dok Drvenik ima samostalnu TZ) ostvareno 560 tisuća noćenja!  U mjestima TZO Gradac turisti rado odmaraju koliko zbog iznimnih prirodnih ljepota toliko zbog velikih pomaka na unapređenju kvalitete ponude. „Posljednjih godina u suradnji s Općinom napravljeno je puno toga.  Uređena je pješačka staza uz obalu koja povezuje sva mjesta Rivijere Gradac kao i staze do starih sela, otvoreni info punktovi u svim mjestima, uređene i  cvijećem zasađene javno prometne površine. Rađeni su veliki iskoraci u  promidžbi, potvrdila nam je Mirjana Korljan.

U planu su novi angažmani u sklopu projekta brendiranja.  Urađen je logo destinacije Rivijere Gradac, zatim redizajn web stranica, novi video film, a u izradi je image brošura.

Radi se na inventuri naše bogate kulturne baštine, obilježiti stećke, crkve, kapele, kule, stare česme.., sve znamenitosti. U planu je i novi projekt ciklo turizma u sklopu Makarske rivijere, napominje  Mirjana Korljan koja je kaže spremna za nove projekte i ne osjeća umor, premda se do ove nagrade došlo marnim radom koji ne priznaje radno vrijeme. Što drugo do čestitati gospođi Korljan i poželjeti da na Makarsko primorju dođe što više nagrada kao potvrda zalaganja u unapređenju turističke ponude.

Piše Janja Glučina

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh