Novo Vrijeme Apfel u Osijeku: Drava im preduboka

 

Spektakularna utakmica u osječkom Zrinjevcu, 500 gledatelja vidjelo je pravu golijadu i zasluženu pobjedu domaćih. Makarani su bolje otvorili utakmicu, pogreška vratar Horvata omogućila im je vodstvo, precizan je bio Babić. Vratar domaćih Mladina je odličnim intervencijama spriječio Novo Vrijeme u povećavanju vodstva. Ulaskom Kajfeša proigrao je i Osijek, te rezultat poravnava raspoloženi Čavar europogotkom. Pavičić je minutu nakon toga ponovno doveo goste u vodstvo, a Čavar opet poravnao u 16. minuti. Pred odlazak na odmor Horvat dovodi domaće u vodstvo, a početkom nastavka opet pogađa za 4:2. Pandurović u 26. minuti povećava na 5:2, Novo Vrijeme u 33. minuti sa igračem-vratarom pogađa vrata domaćih i smanjuje rezultat, međutim Horvat i Čavar odličnom igrom i golovima se ne daju približiti gostima, a Zor na samom isteku utakmice ublažava poraz svoje momčadi.

Makaranima dvodnevni izlet u Slavoniju neće ostati u dobrom sjećanju, igranjem Babića i Kazazića vidi se pomak u igri ali će treneru Osibovu trebati dosta rada da posloži momčad kako on želi.

Rezultati 5. kola 1.HMNL:

Murter-Kijevo Jako Sport 7:4

Vrgorac GTP-Nacional 1:4

Alumnus-Novi Marof 2:2

Osijek Kelme-Novo Vrijeme Apfel 8:5

Square-Uspinjača 2:3

Solin slobodan

 

 

Tablica:

1.Nacional 11, 2. Square 9, 3. Murter 7, 4. Osijek Kelme 7 , 5.Uspinjača 7 , 6.Solin S.Č. 6,  7.Alumnus 5, 8.Novi Marof 5 9.Novo vrijeme Apfel 3, 10. Kijevo Jako Sport 3,  11.Vrgorac GTP 1

 

 

Piše Jakov Kovačević   Foto Novo Vrijeme Apfel

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh