Reagiranje Maje Milete na izjave Luke Rose: Ja nisam nikakav ‘padobranac’

-Oštro opovrgavam izjavu Luke Rose, na tiskovnoj konferenciji u sali 26 zgrade Grada Makarske. Žao mi je što tu njegovu izjavu nisam čula jer bih odmah reagirale, te to činim sada pročitavši na vašem portalu.

Luka Roso kaže, ja Maju Miletu nisam pozvao na tiskovnu. Pod materijalnoj i moralnoj odgovornosti odgovaram: Luku Roso ne govori istinu, on laže iz njemu poznatih razloga? Ja nisam nikakvi «padobranac» na Rosinoj lakrdijaškoj konferenciji. Kako bi ja došla da me on nije pozvao, te pojašnjavam zašto sam došla.

Prije tjedan dana Luka Roso i ja smo se sreli te mi se on izjadao na pisanje Makarske kronike, te se obrušio na Pribisaliće. To mi je hvala, što sam za njih učinio. Zaustavio sam ovrhu od 160.000,00 kuna, kazao je Roso i dodao -Sazvat ću tiskovnu da demantiram Gojinu izjavu o pronevjeri.

Tvrdio je da je on legalan predsjednik HSS u Makarskoj, sve do novih stranačkih izbora. Također se obrušio na prljavštine Tonča Božanića. Tiskovnu neće sazvati dok Ana Dragićević ne dođe u Makarsku, te me zamolio da dođem i ja, što sam prihvatila. Nakon što je Ana Dragićević ‘Slobodna Dalmacija’ objavila tekst prošli tjedan, a Roso me nije zvao, što i nisam vidjela razloga da budem nazočna tiskovnoj HSS, mislila sam da je obavio posao. Obzirom da smo se jutros sreli na rivi, on me je pozvao u  sobu broj 26 gradske zgrade, i zbog toga sam nazočila.

Žao mi jr još jednom, što nisam čula njegovu izjavu, jer mi je sve skupa sličilo na neku neusklađenu priču Lukinih nalogodavaca, ili je možda on pobrkao lončiće ili je već postao član HDZ-a, stoji u reagiranju Maje Milete.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh