Mali nogomet: Novo Vrijeme bez važnih bodova

1.HMNL 6. kolo

Novo Vrijeme Apfel-Alumnus   0:1(0:0)

Makarska, dvorana na GSC. Gledatelja: 700. Suci: Mario Šetka(Ploče) i Mato Bajurin(Dubrovnik).  Strijelac: Grbeša(22). Igrač utakmice: Kristijan Grbeša.

NOVO VRIJEME APFEL: Perković(7,5), Vuković(6), Kazazić(6), Zor(5), Babić(6), Miočević-, Vrcan-, Buljan-, Pavičić(5,5), Jelavić(5,5), Radmilo(5,5), Agić-, Vranješ(5,5).

Trener: Ivica Osibov.

ALUMNUS: Modrušan(7), Postružin(6), Ziberi(6), Grbeša(8), Matošević(6), Vuk-, Capar(6,5), Bašić-, Brnić(6), Horvat(6), Penava(7,5), Đulvat(6).

Trener: Jakov Ungarov.

Pomalo neočekivano, ali zasluženo, Alumnus je u Makarskoj osvojio tri boda i napravio pomak prema sredini ljestvice. U reviji promašaja i neiskorištenih prigoda, ali i odličnih obrana oba vratara samo je jedna lopta završila u mreži , i to u mreži Makarana koji su tako ostali bez bodova i razočarali svoje mnogobrojne navijače. Novo Vrijeme bolje otvara utakmicu, ali lopte Zora u 3. i 4. minuti završavaju pored vratnice, a sa neiskorištenim prigodama nastavljaju Radmilo u 6. i Vuković u 8. minuti. Sa druge strane gosti su rijetko napadali, a glavna prepreka za gol im je bio raspoloženi Perković. Početkom drugog poluvremena(22. min) Grbeša je snažnim prizemnim udarcem sa 10 m pogodio donji lijevi kut Perkovićevog gola što je ujedno bio i pobjedonosni gol koji je donio velika tri boda Alumnusu, a Novo Vrijeme ostaje na čekanju za drugu ovosezonsku pobjedu. Iako je na obje strane do kraja utakmice bilo još prigoda, mreže se više nisu tresle.

Piše Jakov Kovačević    Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh