Mržnja se pretvorila u histeriju!

Romani nije poništena lokacijska dozvola!

Nedavno je na stranicama Makarske kronike objavljena vijest kako je poznati poduzetnik Branko Roglić kupio 50 posto toga makarskog tjednika. Uz to je objavljena i izjava Roglića kako će se Kronika baviti svim lopovlucima na Makarskom primorju što su mnogi pozdravili

Samo mjesec dana poslije Makarska kronika u svom današnjem broju objavljuje naslovnicu koja je izmišljotina i koja nema nikakve veze s istinom pa se odmah postavlja pitanje hoće li gospodin Roglić početi čišćenje od Makarske kronike i njezinog uredništva.

Naime, Kronika piše na naslovnici kako je poništena lokacijska dozvola za izgradnju hotela Romana te u podnaslovu kako je gradski pročelnik Ognjen Radić dobio odluku zbog koje ne može izdati potvrdu glavnog projekta.

Tragom te informacije, pogotovo što je Makarsko primorje prije nekoliko dana objavilo vijest kako je poduzeće Romana, kao investitor, dobilo potvrdu glavnog projekta, za informaciju smo upitali pročelnika Radića.

Ja nisam dobio nikakvu obavijest niti sam ja na bilo koji način involviran u ovaj postupak. Ta informacija nije točna

rekao nam je kratko Ognjen Radić.

Ja sam potpisao potvrdu glavnog projekta na osnovi originala punovažeće lokacijske dozvole koja se nalazi kod mene. I nemam nikakvu informaciju da bi bilo tko ovu odluku mogao poništiti. Ona je važeća i ova vijest u Kronici nije točna

kratko nam je rekao potpisnik potvrde glavnog projekta Dragan Srzić, koji ispred županijskog Odjela prostornog planiranja vodi poslove za grad Makarsku.

Ni suvlasnik Romane Marinko Sulić nije se htio duže osvrtati  na naslovnicu Kronike. Kratko nam je rekao:

Poznato je da Kronika od samog početka na različite načine radi protiv projekta hotela Romana. Više nema smisla demantirati njihove neistine, a mislim da je i makarskoj javnosti jasno o kakvoj se informaciji radi i koliko ozbiljno Kroniku treba uzeti u obzir.

  • Piše Ivo Ćurković
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh