Novo Vrijeme Apfel na domaćem terenu: Uz Staročeško ostali žedni

Futsal-1.HMNL 9. kolo

 Novo Vrijeme Apfel – Solin Staročeško  3:4(1:2)

Makarska, dvorana na GSC. Gledatelja: 750.

Suci: Josip Knezović(Split) i Rino Pavlov(Kaštela). Treći sudac: Antonio Pejić)Split).

Strijelci: 0:1 Koturović(6), 0:2 Jezidžić(10), 1:2 Bajrušević(12), 2:2 Babić(21), 2:3 Juras(26), 2:4 Matan(34), 3:4 Babić(39).

Isključenje: Mate Vuković(Novo Vrijeme) u 33. minuti radi druge opomene.

Igrač utakmice: Franko Bilić(Solin S.).

NOVO VRIJEME: Bašković 6, Vuković 5, Miočević 5,5, Vrcan-, Buljan-, Pavičić 5,5, Jelavić 6, Bajrušević 7, Kazazić 6, Zor 6, Agić-, Babić 7, Vranješ-, Tomaš-.

Trener: Ivica Osibov.

SOLIN STAROČEŠKO: Bilić 8, Caktaš-, Matan 7, Lučić-, Juras 7, Koturović 7, Novoselac 6, Andrijašević 6,5, jezidžić 7, Sarić-, Jurjević 7,5, Perajica 7, Klarić-.

Trener: Boro Matan.

 

Igrači Novog Vremena su protiv prvoplasiranog Solina nastavili niz domaćih poraza, iako su nakon pobjede u prošlom kolu u Kninu  svi očekivali prve bodove na svom parketu. Nakon početnog ispitivanja snaga Solinjani su došli u vodstvo u 6. minuti kada nesporazum između Vukovića i Baškovića iskorištava Koturović i pogađa prazna vrata za Novog Vremena. U 10. minuti već je 0:2 nakon pogotka Jezidžića, ali dvije minute iza toga Bajrušević nakon solo akcije pogađa mrežu Solina za smanjenje vodstva gostiju. Tek što je krenulo drugo poluvrijeme Vuković dodaje za Babića, koji sa 3 metra pogađa Bilićevu mrežu za obećavajućih 2:2, s kojih se domaći u potpunosti vraćaju u takmicu. Solinjani po treći put dolaze u vodstvo u 26. minuti. Juras je spretno prihvatio odbijenu loptu i prevario Baškovića.

U 28. minuti Babić solo prodorom prolazi kroz obranu Solinjana, ali umjesto nreže pogađa gredu Bilića. U 33. minuti isključen je igrač domaćih Mate Vuković radi druge opomene. U idućoj minuti gosti s igračem više pogađaju gredu Baškovića, a snalažljivi Matan povisuje na 4:2 za goste. Od 35. minute domaći igraju sa igračem-vratarom, ali im to ne donosi promjenu rezultata sve do 39. minute kada Babić smanjuje na konačnih 4:3 za goste. Nakon devetog kola Novo Vrijeme ostalo je na posljednjem mjestu tablice, dok je Solin zadržao prvo.

 

Piše Jakov Kovačević   Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh