Nagrađeni najuspješniji učenici

U Osnovnoj školi ‘Tučepi’ nagrađeni su najuspješniji učenici.

Za svih osam razreda školovanja s odličnim uspjehom  i primjerenim vladanjem te za rezultate osvojene  na raznim natjecanjima u  županiji i na višim razinama  učenici su osvojili nagrade 

 Najučenicima završne generacije 2011./2012. – Vani Čović,  Nadi Šarić, Katarini Šimić, Nikoli Grozdaniću, Mariji Brigić i Vicenci Bušelić – ravnateljica škole Lolita Pašalić uručila je na školskoj svečanosti priznanja i knjige s posvetama.

 Nagrađeni  najuspješniji učenici 7. razreda za  rezultate  na  međužupanijskim natjecanjima i smotrama su: Marta BušelićRužica Čović, Petra Savanović, Kristijan Marijančević i Antonio  Šarić.

Školska priznanja za uspjehe su dobile i  učenice 3. razreda Maja Gujinović i Ilonka Mijačika, te Vana Vanessa Rogga, učenica 6. razreda.

Za iskazano znanje iz sigurnosti u prometu učenici – Anđela Brbić (5.b), Ante Šimić, Lana Mravičić i Noa Tomić(5.a) dobili su priznanje, a njihov učitelj Zvonko Bekavac zahvalnicu.

Nagrade za matematičko natjecanje „Klokan bez granica“ dobili su učenici učiteljice Sanje Nizić: Mirjana Mravičić (2.raz.), Matko Komljenović (3.raz.), iz 5.b razreda Branko Čović i Anđela Brbić, iz 6.raz. Marko  Brigić, Zvonko Čobrnić, Filip Mravičić i Kristijan Marijančević iz 7.razreda.  

Iz turističke kulture najuspješnije su bile Vana Vanessa Rogga, učenica 6.raz., te  učenice 7. razreda Lucija Šestić i Danijela Vitlić. Osvojile su prvo mjesto za najatraktivniju  video razglednicu mjesta te su dobile nagradu od učiteljice Mirele Majstrović.

Vana Čović – najučenica

Vana Čović proglašena je najučenicom za odličan uspjeh od 1.do 8. razreda, za uspješno predstavljanje škole na natjecanju iz vjeronauka na nadbiskupskoj razini i za sudjelovanje na Međužupanijskoj smotri učeničkih zadruga 2012.

  • Piše Janja Glučina
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh