Dobra igra Zmaja: Šestica u mreži Uranije

Nogomet-prijateljska utakmica

Zmaj-Urania  6:0(3:0)

 

Makarska, pomoćni teren na GSC-u. Gledatelja: 30. Sudac: Ivan Staničić(Makarska).

Strijelci: Zebić(13., 26. i 63.), Radalj(72. i 81.) i Lendić(36).

ZMAJ: Brkulj, Smilović, Božić, T. Puljić, Zovko, Šalinović, I. Rašić, Lendić, Radalj, Marić, Zebić(još su igrali: Visković, Brnić, Jerković, Godinović, K. Puljić, N. Rašić, Ivanić).

Trener: Josip-Slobodan Carević.

URANIA: Tomić, Lozina, Kujundžić, Bradarić, Krnić, Tomas, Vukas, Staničić, Grginčić, Matković, Šuta(još su igrali: Šamanović, Marušić, Ivandić, Jakir, Ivanac).

Trener: Goran Kesar.

 

U drugoj pripremnoj utakmici makarski Zmaj je prikazao jako dobru igru protiv susjeda iz Baške Vode, što pokazuje i krajnji rezultat utakmice. Stručni stožer na čelu s trenerom Carevićem može biti zadovoljan viđenim pred nastavak sezone. Prva dionica protekla je stalnim pritiskom Zmaja na vrata gostiju. Zebić golovima u 13. i 25. minuti dovodi „crvene“ u vodstvo, a Lendić u 36. zabija za 3:0. U nastavku utakmice Zmaj igra još življe, te Zebić u 63. postiže hat-trick, a dobrom igrom mu se pridružuje i Radalj koji je dokrajčio Uraniju sa dva pogotka u 72. i 81. minuti za konačnih 6:0. Mario Zebić iz Dugopolja je dobro odigrao utakmicu i pokazao da bi mogao predstavljati pojačanje napadu Zmaja.

 

Piše Jakov Kovačević  Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh