Prijem za MNK Novo Vrijeme Era Commerce

Gradonačelnik Marko Ožić Bebek i dogradonačelnik Ivan Ivanda primili si vodstvo i nogometaše MNK Novo Vrijeme kojima su čestitali ulazak u 1. Hrvatsku malonogometnu ligu.

„Pratio sam vaše utakmice i bio gotovo na svim važnijim. Čestitam vam na tom velikom uspjehu jer ste vi nakon ragbijaša drugi naš klub koji je uspio ući u najviši rang natjecanja. Znam da vas čeka težak posao jer ste novi u ovom natjecanju, ali se nadam da ćete ovakvim radom i zalaganjem uspjeti. Posebno bi mi bilo drago da sljedeće godine finale malonogometne lige igraju Novo Vrijeme i Vrgorac“ – rekao je gradonačelnik Bebek.

Na lijepim riječima zahvalio je Borislav Boćo Vuković. „Ispričavam se u ime predsjednika kluba Ante Bebića koji je poslovno zauzet pa nije mogao doći na ovo primanje. Još prije tri godine sam najavio uspjeh kluba, koji je došao na kraju ove sezone. Osim pojačanja iz Rijeke i Pule, sve ovo su makarski momci i uspjeh je njihov. Nadam se da ćemo u prvoj ligi pokazati našu vrijednost jer smo vrlo organiziran klub s dobrim uvjetima za rad pa onda i rezultati ne izostaju“ – rekao je Vuković.

Gradonačelnik i kapetan ekipe Dario Antunović razmijenili su darove uz najljepše želje, a gradonačelnik je poklone prokomentirao riječima: „Ova lopta (poklon) će stajati u uredu gradonačelnika jer mi smo promjenjivi. Samo su vaši uspjesi stalni.“

Nakon kraćeg druženja fotoreporteri su imali priliku napraviti zajednički fotografiju čelništva Grada i ekipe Novog Vremena na samom ulazu u zgradu Gradske uprave.

  • Ivo Ćurković
  • Foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh