Pozitivne vibracije Echo festivala

Na prostoru Buba bara održan je prvi Echo-festival na kojemu je nastupilo preko trideset DJ-a i izvođača elektronske glazbe. Festival je privukao veliku pozornost poklonika te glazbe i partyja koji se uz nju organiziraju. Tako je na festivalu sva tri dana bilo oko 1.000 Engleza i između 500 i 600 gostiju s primorja. Jedan od organizatora Igor Joskić nam je kazao da je više nego zadovoljan prvim Echo-festivalom i da su jučer započeli razgovori o organizaciji festivala sljedeće 2013. godine. Cilj organizatora je da festival postane tradicionalan.

-Dogodine očekujemo duplo više dolazaka zbog kvalitete koju smo ove godine napravili i pozitivnih odjeka koje je festival imao kod domaće publike i gostiju iz Engleske – naglasio je Joskić.

Oko 250 gostiju je bilo smješteno u kampu, ostali su bili po privatnom smještaju, najviše na Zelenki, dok je u hotelima bio mali broj gostiju.

Buba bar ovoga ljeta organizira svakodnevni program te četiri velika partyja i nekoliko koncerata. Organizatori posebno ističu nastup svjetski poznate DJ Faithless Sister Bliss, koji će biti 26. srpnja. Prije toga će (21. 7.) koncert održati Hladno pivo. Nastupit će i TBF (11. kolovoza), te Rambo Amadeus (17. kolovoza).

  • Ivo Ćurković
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh