Gradonačelnik primio najbolje učenike Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića

Svaka generacija u školi ima svoje genijalce. Nekada su to bolje generacije, nekada slabije, ali uvijek ima onih koji svojim talentom i radom odskaču. Njih treba prepoznati i dati im priliku, pa i usmjeriti ih u pozitivnom smjeru.

Ove godine su učenici Srednje škole fra A.K. Miošića pokazali zavidno znanje koje su pretvorili u uspjehe na državnom natjecanju. Sve njih je primio gradonačelnik Bebek koji je u uvodu rekao:«Ovo je ugodno druženje. Obveza koja ne opterećuje. Zahvaljujem vam se svima na postignutim rezultatima.»

Ravnatelj škole Slavko Gudelj predstavio je uspješne učenike i učenice, a to su: Marta Han za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju iz matematike, Ante Ravlić za uspjehe na državnim natjecanjima iz matematike, kemije i fizike, Nikolina Lozina za uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem, Matea Šteko za uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem, Doris Turić za uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem, Rebeka Jović za uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem, Meri Carević za postignuti uspjeh na državnoj smotri Lidrano, Petra Marče za postignuti kontinuirani uspjeh 2009. i 2010. godine iz matematike te Anđela Stanić za postignut uspjeh na državnom natjecanju iz matematike.

S učenicima prijemu su bili prisutni i profesori – mentori koji su učenike vodili i pomagali im u pripremi za natjecanja. Ravnatelj Gudelj tako je predstavio profesore - Tomislava Rosu, Željku Puljić, Željku Tulić i Boženku Pavlić kojima je gradonačelnik zahvalio na radu s odličnim učenicima.

Na kraju male svečanosti svim nagrađivanim učenicima gradonačelnik je uručio zahvalnice i priznanja za njihove uspjehe.

  • Ivo Ćurković
  • foto Protokol Grada Makarska
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh