Turističko vijeće makarske Turističke zajednice: Nije prihvaćeno izvješće direktora o radu za 2013.

Pod predsjedanjem Tonćija Bilića, predsjednika Turističke zajednice grada Makarske, danas je održana prva sjednica Turističkog vijeća. Nakon što je devet članova Turističkog vijeća usvojilo zapisnik s 28. sjednice određeno je da su potpisnici financijskih dokumenata TZG Makarske Tonći Bilić, Sretan Glavičić, Slavko Premeru, te Tonći Lalić, koji je ujedno uz Juru Brkana, direktora  makarske Turističke zajednice, drugi likvidator računa.

U nastavku sjednice Ivica Šodan je podnio izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru godišnjeg poslovanja za 2013., a koje je prihvaćeno jednoglasno kao i izvješće o radu Turističkog vijeća za 2013., te godišnje financijsko poslovanje za prošlu godinu.

Izvješće o radu direktora Ureda Turističke zajednice za 2013. Jure Brkana nije prihvaćeno i to s osam glasova protiv, a jedan član Turističkog vijeća bio je suzdržan. -Obrazloženje je da direktor nije ispunjavao propisane obaveze i zadatke utvrđene Zakonom o turističkim zajednicama i Statutom makarske Turističke zajednice, a što je vidljivo iz nalaza Nadzornog odbora predočenog u obliku izvješća i rasprave- doznajemo od predsjednika Skupštine TZ grada Makarske Tonćija Bilića.

 

 

 

Piše Jasna Morović               Foto IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh