Makarska: U nedjelju izbori za Vijeća mjesnih odbora

Građani Makarske u nedjelju će ponovno na izbore. Naime, izbori za Vijeća mjesnih odbora održavaju se u nedjelju, a kao i uvijek na poznatim lokacijama su biračka mjesta( osim, podsjetimo, umjesto Stare škole birači Centra glasuju na Kačićevu trgu, bivša prodavaonica Borovo). Birališta se otvaraju u 7 sati i zatvaraju u 19 sati. Pravovaljano su objavljene liste i zbirna lista svih kandidacijskih lista za izbor članova Vijeća mjesnih odbora grada Makarske. Za Mjesni odbor Ratac- Zelenka tri su liste. Nositelj liste HDZ-HPB-HSP AS – HSS je Mario Skako. Ante Ravlić je nositelj liste SDP-LD HNS-AMD-HSU, a nositelj kandidacijske liste grupe birača MO Ratac- Zelenka je Joze Vranješ.
U Mjesnom odboru Bili Brig-Gorinka, dvije su liste. Miro Mucić je nositelj liste HDZ-HPB-HSP AS–HSS. Nositelj liste SDP-LD HNS-AMD i HSU je Vladimir Kovačević.
Mjesni odbor Plaža–Sinokoša ima samo jednu listu i to HDZ-HPB-HSP AS-HSS a nositelj je Ivica Rudež.
Mjesni odbor Centar također ima dvije kandidacijske liste. Antonia Srzić je nositeljica liste HDZ-HSS-HPB-HSP AS. Matko Bilić je nositelj liste SDP-LD HNS-AMD-HSU.
Za Mjesni odbor Bidol –Vrpolje nositeljica liste HDZ-HPB-HSP AS je Julija Efendić Milunović. Tomi Tamburović je nositelj liste SDP- LD HNS-AMD-HSU.
Mjesni odbor Istok-Dugiš ima dvije liste. Radojka Divić je nositeljica liste HDZ-HPB-HSP AS-HSS. Nikša Gojak je nositelj liste SDP-LD HNS- AMD-HSU.
U Mjesnom odboru Veliko Brdo dvije su liste. Stipan Stanić nositelj je liste HDZ –HPB-HSP AS-HSS. Marijo Nemčić je nositelj liste SDP-LD HNS-AMD-HSU.

Kandidacijske liste

Na objavljenim pravovaljanim kandidacijskim listama uz nositelje koji su prvi na listi su još istaknuta po četiri kandidata. Tako je za MO Ratac-Zelenka na listi HDZ-HPB-HSP AS – HSS Mario Skako, Marija Lelas, Mario Pavlinović, Renata Gudelj i Ivan Dundić. Na listi SDP-LD HNS-AMD-HSU su Ante Ravlić, Mirko Brkušić, Ernesa Puharić, Andrija Fistonić i Vladimir Šalinović. Na listi grupe birača MO Ratac- Zelenka su Joze Vranješ, Iva Urlić, Ivan Rudež, Ivan Lukić i Saša Vujčić.
MO Bili Brig-Gorinka: na kandidacijskoj listi HDZ-HPB-HSP AS – HSS su Miro Mucić, Anita Pervan, Tatjana Zukić, Ante Martinović i Jakov Kovačević. Na listi SDP-LD HNS-AMD-HSU su Vladimir Kovačević, Marko Stojadinović, Ines Nemčić, Nikola Veža i Mića Grajić.
Za MO Plaža-Sinokoša samo je jedna kandidacijska lista i to HDZ-HPB-HSP AS – HSS, a nositelj i prvi na listi je Ivica Rudež, zatim Miroslav Rubčić, Ferdo Crnogorac, Marijan Štrljić i Ruža Čorić.
U Mjesnom odboru Centar, Antonia Srzić, Silva Turina, Jakov Bilić, Milan Stapić i Dražen Nemčić na listi su HDZ-HPB-HSP AS – HSS.
Nositelj i prvi na listi SDP-LD HNS-AMD-HSU je Matko Bilić, zatim Frane Filipeti, Frane Srzić, Željko Ninčević i Filip Raffanelli.
Mjesni odbor Bidol- Vrpolje ima dvije liste. Julija Efendić Milunović, Silka Opačak, Hani Beroš Jašari, Petra Šantrić i Gojko Pribisalić su na kandidacijskoj listi HDZ-HPB-HSP AS – HSS. Na kandidacijskoj listi SDP-LD HNS-AMD-HSU su Tomi Tamburović, Nikola Prdelet, Stjepan Ravlić, Antonio Barnjak i Ivan Tamburović.
U Mjesnom odboru Dugiš Radojka Divić je nositeljica i prva na listi HDZ-HPB-HSP AS – HSS a zatim Žarko Klapirić, Ante Vukorepa, Davor Glavina i Jure Brkan.
Na listi SDP-LD HNS-AMD-HSU su nositelj Nikša Gojak i članovi Jure Rakušić, Josip Paunović, Jadran Begović i Tina Majić.
U Mjesnom odboru Veliko Brdo nositelj liste HDZ-HPB-HSP AS – HSS je Stipan Stanić, članovi su još Ante Klarić, Nikša Čepo, Mate Jujnović i Mario Bašković.
Marijo Nemčić je nositelj i prvi na listi SDP-LD HNS-AMD-HSU, ostali članovi su Jurica Klarić, Silvana Pivac, Marica Erceg i Ivo Bašković.
Zbirna lista kao i kandidacijske liste za izbore članova Vijeća mjesnih odbora objavljene su na službenim internetskim stranicama Grada Makarske.
Piše Janja Glučina Foto IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh