Gradsko vijeće grada Makarske: Deseta sjednica 17. srpnja

Gradsko vijeće grada Makarske održat će svoju 10. sjednicu 17. srpnja u hotelu Meteor s početkom u 13 sati. Na dnevnom redu ovog zasjedanja Gradskog vijeća kojim predsjedava Jagoda Martić, osam je točaka dnevnog reda, a među prvima je Prijedlog godišnjeg izvješća o izvršenju Proračuna grada Makarske za 2013. te Prijedlog odluke o donošenju Plana gospodarenja otpadom grada Makarske za razdoblje 2014. do 2020.
Vijećnici će se ovom prigodom očitovati o prijedlozima: Osnovi pravila mjesnih odbora grada Makarske; Odluci o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Glavica, Odluci o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za dodjelu koncesije za premještanje i blokiranje nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila na području grada Makarske, Odluci o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu, te Odluci o izmjeni i dopuni Odluke o autotaksi prijevozu.
Na dnevnom redu je i Izvješće o poslovanju Vodovoda d.o.o. Makarska za 2013., kao i Izvješće o radu društva i Financijsko izvješće za 2013. godinu Stambenog gospodarstva Makarska d.o.o.

 

Piše: J.Glučina

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh