Teatar Exit i Teatroman na Sv. Petru 28. srpnja: Ulaznice za predstavu ‘Ja, tata!’ u prodaji u Turist birou

Makarani i njihovi gosti u ponedjeljak, 28. srpnja moći će pogledati jednu od ponajboljih kazališnih komedija – predstavu  ‘Ja, tata!’, Teatra Exit. Teatar Exit i  Teatroman gostuju na Sv. Petru, a početak predstave je u 21 sat.

Riječ je o djelu Bjarnija Haukura Thorssona, koju je za Exit režirao Boris Kovačević. Glumi Rakan Rushaidat. Urnebesna je to i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: ‘Dragi, koje je boje trudnoća?’ njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: ‘Što to danas znači biti tata?’ i ‘Zašto uopće imamo djecu?’, ako niste sigurni ‘Kakav porod želite?’ ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?’, ova predstava nudi zabavne, ali i životne odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.

Ulaznice po cijeni od 40,oo kuna mogu se kupiti u Turist birou na gradskoj rivi, te na sam dan predstave na Sv. Petru, također po cijeni od 40,00 kuna, od 19,30 sati. Broj mjesta je ograničen(300).

 

J.M.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh