Ranko Rakuljić se ispričava zbog incidentne situacije pred makarskim gradskim vijećnicima: Boli me nepravda

 

-Na benzinskim postajama odradio sam 41 godinu staža, i uskoro ću biti umirovljenik. Nikada nisam bio čovjek od svađe, već miroljubiv. Svi znaju da sam ih dočekao i ispratio s osmijehom. Na nedavnoj sjednici makarskog Gradskog vijeća ‘puknuo’ sam jer mi se skupilo puno toga. Boli me nepravda jer koncesije na plaži dobivaju građani koji inače dobro žive, a na meni obećano mjesto gotovo preko noći došao je drugi koncesionar. Ispričavam se zbog incidentne situacije- iskreno će Ranko Rakuljić, koji se obratio redakciji portala Makarsko primorje kako bi kazao svoju stranu priče.

Nastavlja kako mu je zdravlje jako narušeno. -Obolio sam od zloćudne bolesti, iza mene je teška operacija. Kako ne radim, moja obitelj ima mala primanja, supruga je nezaposlena, a kći studira. Zato sam vidio spas u iznajmljivanju pedalina na lokaciji na plaži između hotela Dalmacija i Biokovka, što mi je u Makarskom komunalcu bilo i obećano. Međutim, nakon dva dana, dodijeljena je na ime moje supruge Mirjane koncesija za pedaline, ali između hotela Biokovka i Rivijera. Ova druga pozicija za pedaline je lošija i manje se zaradi. A, mojoj obitelji novac treba za moje liječenje i da nam kći završi studij, govori o okolnostima koje su prethodile njegovoj burnoj reakciji prije početka sjednice Gradskog vijeća Makarske, a s kojima je želio upoznati vijećnike.

-Žao mi je zbog skandala, još jedanput se ispričavam gradskim vijećnicima i javnosti. Svi u Makarskoj znaju da sam pošten čovjek. Želim upozoriti na to da se u dodjeljivanju koncesija na plaži puno više mora paziti da ih dobivaju građani koji nemaju dovoljno novca za život, a ne oni dobrostojeći kao što ima slučajeva. Nisam ničiji poltron, samo se borim za pravdu- ističe Rakuljić, dodajući kako je i ponosan stari esdepeovac.

 

 

 

Piše Jasna Morović       Foto Željko Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh