Počele pripreme Zmaja

Makarski trećeligaš Zmaj u srijedu 18.07. započeo je pripreme za novu sezonu. Na prvom okupljanju treneru Careviću pojavilo se 15 igrača: Franić, I. Rašić, Zelić, Gojak, Pašalić, Matešan, Smilović, Lendić i Jakir, povratnici u matični klub Antunović i Herceg, te četvorica juniora: Andrijašević, Radić, N. Rašić i Bobanac.

Od prošlosezonskih igrača na prvom treningu nije bilo Petranića,  koji je prešao u Dugopolje, Šimića koji se pokušava nametnuti treneru imotskog drugoligaša Mirku Grabovcu, Šiljega, Bencuna, Gavrana i Tomaša.

Trećeligaško prvenstvo počinje 25.08. Među 16 potvrđenih trećeligaša možda ipak dođe do promjena jer po svemu sudeći prošlosezonski prvak Raštane istupit će iz treće HNL-jug, a u tom slučaju na njegovo mjesto došao bi Zmaj iz Blata na Korčuli koji se već bio pomirio s gubljenjem trećeligaškog statusa.

Osim u igračkom kadru doći će do promjena i u trenerskom. Jure Srzić, prošlogodišnji pomoćnik Slobodanu Careviću i trener pionira, prihvatio je poziv prvoligaša NK Zagreb

i od ove sezone trenirat će njihove pionire. Danko Jović postao je trener prve momčadi bijelih sa Slatine te i on napušta rad u Školi nogometa Zmaja. Dosadašnji trener pionira Ivan Carević postao je pomoćni trener prve momčadi pa će doći do velikih promjena u vođenju mlađih kategorija u klubu.

  •  Piše Jakov Kovačević
  • Snimio Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh