Humanitarni koncert ‘Na krilima Hrvatske’ 2. kolovoza na Sportskom centru Makarska

Inicijativu Zajednice žena ‘Katarina Zrinski’ Makarska o organizaciji humanitarnog kulturno-zabavnog koncerta povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja podržale su Udruge proizašle iz Domovinskog rata Makarskog primorja.

Veliki koncert ‘Na krilima Hrvatske’, a koji organiziraju Zajednica žena i Udruge, održat će se  2. kolovoza na Gradskom sportskom centru Makarska.

Kako doznajemo od Verice Raos, povjerenice Zajednice žena HDZ-a ‘Katarina Zrinski’ Makarska, pripreme su počele početkom lipnja, i do sada je svoj dolazak potvrdilo petnaestak poznatih izvođača hrvatske estrade, te general Ante Prkačin. Svi oni pjevat će na dar, a novac prikupljen od ulaznica bit će usmjeren za pomoć obiteljima ili pojedincima s Makarskog primorja koji nemaju sredstva za život.

Na humanitarnom koncertu ‘Na krilima Hrvatske’ nastupaju najbolji hrvatski tamburaši, Zorica Kondža, Dražen Žanko, Ivan Mikulić, Donna, Nenad Vetma, ženska klapa Fjoret, Niko Bete, Igor Cukrov, Milan Terze, Jesy bend, Marko Dodig – Paško, Plitvički bećari, Vertigo bend, ‘Zvona’ Đakovo, Renato iz Australije.

Organizatori koncerta 30. srpnja, kada organiziraju konferenciju za novinare, sigurno će najaviti još imena koja žele pjesmom pomoći ljudima koji su bez primanja i teško žive, ali nisu zaboravljeni što potvrđuje najava ove humanitarne kulturno-zabavne priredbe.

Ulaznice u Joke i na Sportskom centru

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u Fotomuzikalijama ‘Joko’, počevši od 25. srpnja te na dan koncerta po cijeni od 70 kuna na Gradskom sportskom centru.

  • Piše Jasna Morović

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh