Zmaj po bodove na Korčulu

Nogomet-3. HNL počinje

 

Na startu nove trećeligaške sezone nogometaši makarskog Zmaja gostuju kod imenjaka u Blatu na Korčuli, odlučeno je tako na ždrijebanju za sezonu 2014./2015. 3.HNL-jug.

-Odrađenim sam pripremama zadovoljan, iako zbog ljetne sezone jedan broj igrača nije odradio sve treninge. Odigrali smo sedam prijateljskih utakmica, od kojih smo četiri dobili, a tri izgubili. U generalnoj probi pobijedili smo Junaka u Sinju, momčad je dobro fizički pripremljena, a igrači su kako tehnički tako i taktički pokazali da spremno dočekuju početak prvenstva. U prvom kolu 23. kolovoza gostujemo u Blatu gdje je publika uvijek dvanaesti igrač domaćina, a mi ćemo im pokušati pokvariti veselje kvalitetnom igrom i borbenošću, jer pobjeda na startu sezone donosi dobru atmosferu i podiže samopouzdanje- rekao je Srđan Mladinić, trener Zmaja.

Inače će Zmaj u ovoj sezoni igrati u sustavu 4-4-2, Franić će biti na vratima, zadnju liniju čine Smilović, Božić, Jerković i Tomas, igru će iz sredine kreirati Jezidžić, Rašić, Matešan i Sokol, dok će napadački dvojac biti Zebić i Gojak. To je ujedno i sastav koji će istrčati u subotu 23. kolovoza na Korčuli. Svoju priliku čekat će Brkulj, Herceg, Brnić, Kožul, Selak, Godinović, Visković, Drušković, Andrijašević i Lendić.

Glavnog kandidata za prvaka Mladinić vidi u Šibeniku, a tu su još bivši drugoligaši Solin i Mosor. Planove bi im mogao pokvariti pojačani Neretvanac, a od Zmaja se očekuje plasman u gornjem dijelu tablice.

 

 

 

 

Piše Jakov Kovačević      Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh