Otvorene ponude za dodjelu kućica u Božićnom gradu: U ponedjeljak će se znati tko je dobio koju kućicu

Otvorene ponude za dodjelu kućica u Božićnom gradu: U ponedjeljak će se znati tko je dobio koju kućicu
I ove godine na Kačićevu trgu u Makarskoj od 1. prosinca 2014. do 6. siječnja 2015., i mladi i stari, imat će priliku uživati u Božićnom gradu.Nakon objavljenog Javnog poziva u kojem su zainteresirani informirani o svim uvjetima iznajmljivanja kućica za ugostiteljsko-turističku i trgovačku djelatnost, danas je Odbor za manifestaciju ‘Božićni grad 2014.’ upriličio javno otvaranje ponuda.

Na Javni poziv pristiglo je 15 ponuda u kojima su obrtnici ili pojedinci iskazali interes koju bi kućicu htjeli i za koje su iznijeli svoje ponude. Sve te ponude javno su pročitane na sastanku Odbora i ponuđača i do ponedjeljka će ih Odbor razmotriti te transparentno obznaniti tko je koju kućicu dobio i pod kojim uvjetima. Među prijavljenim ponudama najbrojnije su one ugostiteljske, ali bit će i nekoliko kućica s ponudom proizvoda prigodnih za blagdanska darivanja.Sudeći prema broju ponuda i broju kućica ove godine neće biti problema i vrlo je vjerojatno da će svi oni koji su se prijavili i dobiti kućicu u kojoj će prezentirati svoje proizvode i usluge tijekom prosinca, odnosno do blagdana Tri kralja u siječnju.

Dogradonačelnik Miro Družianić, ujedno i predsjednik Odbora za manifestaciju ‘Božićni grad 2014.’, a u kojem su članovi Dražen Kuzmanić, Siniša Srzić, Sonja Duka, Jadranka Selak, Željko Babić, Tonči Lalić i Antonio Zec, pozdravio je nazočne na otvaranju ponuda naglasivši kako mu je iznimno bitna transparentnost te će sukladno tomu u ponedjeljak najkasnije do podne biti objavljene informacije o odluci. Družianić je još jedanput naglasio kako Makarska ima najbolji Božićni grad od Zadra do Dubrovnika.-Uz bogatu gastronomsku i zabavnu ponudu dočekat ćemo i Novu godinu u dobrom raspoloženju za što će se pobrinuti klapa Berulia i Jasmin Stavros- istaknuo je Družijanić.

Urešen u blagdanskom ozračju cijeli prosinac, Kačićev trg, na kojem je Božićni grad, pohodi rijeka gostiju iz obližnjih gradova gdje se iz dana u dan zajedno s ovdašnjim pukom uživa u slasnim delicijama, nadasve dobroj zabavi i druženju, a mogu se nabaviti i prigodni blagdanski darovi.

 

Piše J.Glučina Foto IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh