Prijateljska utakmica

Nogomet

Darko Dražić trener Damas-Gilana

 

Darko Dražić, nogometaš i kapetan Hajduka početkom devedesetih, član prve generacije vatrenih, a potom i igrač njemačke Fortune i Šibenika, kao jedan od rijetkih hrvatskih trenera dobio je angažman u iranskom prvoligašu Damas-Gilanu.

Prije nekoliko sezona bio je i trener makarskog Zmaja, gdje je ostavio vidljiv trag. Darko će biti trener engleskog tipa, tj. trener i sportski direktor, a potpisao je dvogodišnji ugovor. Damas- Gilan je klub iz velikog iranskog grada Rashta koji se nalazi na Kaspijskom jezeru. Poznavajući ga kao stručnog i upornog, ne sumnjamo u dobre rezultate njegovog novog kluba.

 

Nogomet

Prijateljska utakmica

Jadran (T) – Zmaj 1:6 (0:3)

Strijelci: 0:1 Vekić u12, 0:2 Lendić u 14, 0:3 Kožul u 23, 0:4 Jakir u 60, 0:5 Lendić u 75, 0:6 Vukas u 78, 1:6 Šimić u 88.

Jadran (T): Novak, Vuković, Rašić, Džoja, Jović, Marino Vidić, Šabić, Marko Vidić, Kondža, Pašalić, Šimić (još su igrali Butara, Mravičić). Trener: Jović

Zmaj: Vuković, Herceg, Kraljević, Gavran, Zelić, I.Rašić, Lendić, Šimić, Kožul, Gojak, Vekić(još su igrali Brkulj, Praha, Vukas, Radić, Boboanac, Matešan, N. Rašić) Trener: Carević.

Krajnji rezultat najbolji je pokazatelj razlike u kvaliteti Tučepljana i Makarana. Više od neuvjerljive igre Jadrana zabrinjava mali broj igrača koje na raspolaganju ima trener Jović.

 

Jakov Kovačević

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh