Predsjednički kandidat Milan Kujundžić u Makarskoj: Trebaju nam zajedništvo, rad i red

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić u Makarskoj: Trebaju nam zajedništvo, rad i red
-Ukoliko mislite da je sada u Makarskoj, Dalmaciji i Hrvatskoj dobro, nemojte ići na izbore, ili glasujte za Ivu ili Kolindu pa će ostati sve isto- poručio je danas predsjednički kandidat prof.dr. Milan Kujundžić s makarske rive. Za posjeta Makarskoj Kujundžić je zapalio svijeću pred Spomenikom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, a nakon odavanja počasti sa suradnicima se zaputio na gradsku rivu gdje se obratio građanima i odgovarao na njihova pitanja.

Na početku predizbornog skupa dobrodošlicu predsjedničkom kandidatu u ime domaćina zaželjeli su Evelin Bulić, predsjednica Hrvatske zore Makarska i Milan Rajić, ispred stranke za Splitsko-dalmatinsku županiju.

-Jamčim vam, nastavio je Kujundžić, da nema toga što je loše u Hrvatskoj što neću dirati! Zato se boje mene jer se mojim dolaskom mijenja i Ustav, uvodi se definicija da je temelj hrvatske države Domovinski rat. U Ustav će biti uvedeno i geslo Brune Bušića koje je predsjednik Tuđman stotine puta izrekao: „Sve za Hrvatsku ,Hrvatsku nizašto“

-Promijenit ćemo i sramni zakon- naglasio je dr. Milan Kujundžić otkrivši: Jutros je gospodin Bauk priznao i danas će objaviti da u Hrvatskoj, nažalost, ima svega ima 3,5 milijuna stanovnika s pravom glasa. Dakle, sve su ranije bili fantomski glasovi i prevara. Nama treba pomirba, zajedništvo, mir, rad, red i sigurnost. Mojim dolaskom će se početi raditi ili će netko otići. Uređenjem zemlje počinju odmah investicije, poduzetnički duh i otvaranje radnih mjesta i to ne za političke podobnike, već one koji žele i znaju raditi. Promijenit će se klima baš svugdje. Narod smo koji zna i hoće raditi, sa samopouzdanjem i slobodnim predsjednikom to možemo- poručio je Kujundžuić.

Piše Janja Glučina Foto IvoR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh