Čestitka gradonačelnika Bebeka olimpijcima iz Makarske, kojima će doček biti upriličen na Noći Zelenke

Gradonačelnik Marko Ožić Bebek uputio je čestitke hrvatskim olimpijcima iz Makarske – Aniti Gaće i Ivanu Buljubašiću. U čestitci osvajaču olimpijskoga zlata tako stoji:

Dragi  Ivane,

u ime svih građana Makarske, i u svoje osobno, Tebi i svim članovima hrvatske vaterpolske reprezentacije čestitam na izvrsnom uspjehu – osvajanju zlatne medalje na olimpijskim igrama u Londonu.

Taj nas uspjeh ispunjava ponosom, kao što su nas ponosom i oduševljenjem ispunjavale i izvrsne igre i način na koji ste predstavljali hrvatski sport.

Neka ovaj uspjeh bude poticaj daljnjoj afirmaciji hrvatskoga vaterpola i sporta općenito!

Čestitam!

Hrvatskoj rukometnoj reprezentativki i olimpijki Aniti Gaće gradonačelnik je uputio:

Draga Anita,

čestitam Ti na velikom uspjehu – statusu hrvatskog olimpijca i sudjelovanju na Olimpijskim igrama u Londonu! Veliko je zadovoljstvo bilo pratiti izvrsne utakmice hrvatske ženske rukometne reprezentacije tijekom cijelog turnira.

Smatram kako je golem uspjeh ući u četvrtfinale Olimpijskih igara, stoga ti od srca zahvaljujem na doprinosu hrvatskom i makarskom sportu!

Želim ti još mnogo uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri!

Doček našim olimpijcima upriličit će se danas – 14. kolovoza 2012. na Noći Zelenke s početkom u 21,00 sat – u Ivanovu kvartu, gdje će im gradonačelnik javno čestitati i uručiti prigodne poklone.

Pozivamo sve građane da se pridruže, požele dobrodošlicu makarskim olimpijcima i čestitaju na ostvarenim uspjesima!

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh