Hrvatska, puna života-novi slogan Hrvatske turističke zajednice

Hrvatska je dobila novi slogan promocije hrvatskog turizma. Hrvatska turistička zajednica službeno je predstavila novi slogan “Hrvatska, puna života”.

Tonći Bilić, prvi čovjek grada Makarske i predsjednik Turističke zajednice izjavio je za naš portal: “Mislim da novi slogan ‘Hrvatska, puna života’ odražava želju turističkih djelatnika za što bolju promociju određenih sadržaja iz kulture, zabave i sporta”.

Podsjetimo, do sada je Hrvatska turistička zajednica imala dva slogana. Jedan je bio “Mediteran kakav je nekad bio”, a drugi “Mala zemlja za veliki odmor” koji se koristio gotovo od osnivanja HTZ-a devedesetih. Rečeno je kako se na natječaj za odabir novog slogana HTZ-a prijavilo 13 ponuđača, a među njima je izabrano i angažirano pet timova za izradu krovnog komunikacijskog koncepta.

“Nije loš novi slogan, premda držim da je mogao biti i bolji, ali dobar je. Smatram da on sadržajno znači puno više i podrazumijeva sadržajniju ponudu u cjelokupnoj ponudi kulturnih, zabavnih i sportskih zbivanja”- mišljenja je Tonči Lalić, direktor Ureda TZ-a grada Makarske.

 

Piše Janja Glučina

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh