U prometnoj nezgodi ozlijeđen breljanski načelnik Ivica Carević

U prometnoj nezgodi koja se dogodila u ponedjeljak 20. kolovoza oko 20 sat na Jadranskoj magistrali u predjelu Dubaca teže je ozlijeđen breljanski načelnik Ivica Carević.

Nesreća se dogodila stotinjak metara prije raskrižja u Dupcima. Vozeći se motorom u večernjim satima iz pravca Brela prema Gornjim Brelima, naletio je na kamen koji se ranije odronio na magistralu. U padu s motora zadobio je prijelom desne ruke, ozljede glave i noge. Nakon nesreće prva pomoć mu je pružena u Domu zdravlja u Makarskoj, zatim je  prebačen  na Hitni kirurški odjel  KBC-a Split. Potrebni operativni zahvati bit će obavljen tijekom idućih dana.

Vozači, koji prolaze tim dijelom ceste, primjetili su već nekoliko dana da kamenje pada na cestu.Odron kamenja uzrokovao je odbjegli ovan nepoznatog vlasnika koji se, zbog gustog prometa  na prostoru trokuta između magistrale i gornjeg guvna u Dupcima, zadržao već nekoliko dana. Pripadnici lovačke udruge u nazočnosti pripadnika policijske postrojbe ustrijelili su ovna i tako otklonili opasnost da se ne dogodi veća nesreća.

  • Milan Babić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh