Dražen Nemčić predsjednik Mladeži HDZ-a Makarske

GRADSKI ODBOR  HDZ-a MAKARSKA

-Odrađeni su unutarstranački izbori i sada HDZ Makarske u osvježenom sastavu s kompletiranim vodstvom ide u pripremu  lokalnih izbora, najavio je na početku tiskovne konferencije, na kojoj su bili čelni ljudi stranke, dr. Marko Ožić Bebek –  predsjednik GO HDZ-a Makarska. Ovom prigodom  predstavio se Dražen Nemčić, novi predsjednik Mladeži HDZ-a Makarske

-Objava rezultata unutarstranačkih izbora Mladeži HDZ-a Makarske i rezultati konstituiranja Predsjedništva GO HDZ-a bila je tema tiskovne konferencije GO HDZ-a Makarske. GO HDZ-a Makarske je izabran, ali nije bio izabran tajnik i rizničar. Naknadno su vršene konzultacije i na Gradskom odboru je ponovno bio izbor te je za tajnika izabran Jure Brkan, a za rizničara Ljubomir Ljubičić. Tako je kompletirano Predsjedništvo i stranka može funkcionirati u punom sastavu. Bili su izbori i u Mladeži HDZ-a Makarske i za predsjednika je izabran Dražen Nemčić umjesto Jure Brkana. Na izborima u Županiji prošla su dva predstavnika iz Makarske. Stranka nakon što je kompletirala vodstvo Gradskog odbora i Predsjedništvo sprema se sada za  lokalne izbore. U Županijskom odboru  imamo dva predstavnika što je jamstvo nastavka dobre suradnje i rada na županijskoj razini. Te dobre odnose učvrstio je bivši predsjednik Jure Brkan – istaknuo je dr. Ožić Bebek.

Dražen Nemčić, izabrani predsjednik Mladeži HDZ Makarske,

Izvijestio je kako je izabran na redovitoj izbornoj skupštini mladeži HDZ-a za predsjednika te da je izabran i deseteročlani GO Mladeži HDZ-a.

-Prošli tjedan konstituiran je GO Mladeži HDZ-a Makarske i izabrana su tri dopredsjednika: Milan Stapić, Ivan Kotarac i Any Carević. Za tajnika je ponovno izabran Mario Turić, a za  rizničarku Sanja Rudež – kazao je Dražen Nemčić koji je zajedno s Mariom Turićem izabran jučer na izbornoj skupštini i u Županijski odbor.

Mladež ima pune ruke posla pred izbore

Jure Brkan, dosadašnji predsjednik Mladeži HDZ Makarske  pojasnio je kako se zbog velikih obveza vodstva  Mladeži  HDZ-a  nije niti kandidirao na izborbnoj skupštini održanoj 27. srpnja kada je jednoglasno za predsjednika izabran Dražen Nemčić.

-Mladež naše stranke ima najviše posla u pripremi izbora pa s obzirom da su izbori uskoro, to i novo vodstvo ima  pune ruke posla – naglasio je Brkan.

  • Piše Janja Glučina
  • Snimio Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh