Supružnici Pabst iz Hannovera Makarskoj vjerni od ’66.!

Gradonačelnik Marko Ožić Bebek i direktor TZ Tonči Lalić upriličili su primanje u hotelu Dalmacija za supružnike Pabst – Ursulu i Johannesa iz Njemačke koji u makarskim hotelima (najprije Rivijeri, a potom Dalmaciji) ljetuju od 1966.!

Ursula i Johannes Pabst, supružnici iz Njemačke, vjerni su gosti  Makarske još od 1966. kada su prvi put ljetovali u hotelu Rivijera, a do danas su vjerni makarskoj hotelskoj kući. Ove godine su u hotelu Dalmacija. Zaljubljeni desetljećima u Makarsku i našu obalu, svoj odmor željeli su produljiti barem jedan tjedan još u hotelu Dalmacija. No, zamislite, rujan je, a u hotelima u Makarskoj nema niti jedna slobodna soba! Odlučili su nakon višetjednog odmora krenuti doma, kaže gospodin Pabst.

Gradonačelnik i predsjednik TZ Makarske Marko Ožić Bebek i direktor TZ Tonči Lalić, s osobljem hotela Dalmacija, gdje već nekoliko godina odsjedaju supružnici Pabst, upriličili su primanje kako bi im se zahvalili na dugogodišnjoj vjernosti Makarskoj. Gradonačelnik im je uručio prigodne darove – promidžbene materijale Makarske rivijere, naglasivši kako su takvi vjerni i zadovoljni gosti i danas u eri informatizacije i svakojakih reklama ipak najbolja promidžba.

Dirnuti gostoljubivošću i pažnjom domaćina supružnici Pabst, iako žive u malom mjestu kraj udaljenog Hannovera, obećavaju ponovni susret u Makarskoj!

  • Piše Janja Glučina
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh